Rovinj SPL

Jedne subote, 11.9.2021., moja ekipa i ja sastali smo se na Vratima Jadrana i predsjednica Amira vozila nas je na turnir. Dugo smo putovali do Rovinja a kad smo stigli bili smo presretni. U kafiću smo nas četvero popili kavicu na prekrasnom suncu i uživali. Kasnije je počeo turnir koji se zove Special Power League, turnir u malom nogometu. Bili smo zajedno u timu s ekipom iz Čakovca. Igrao sam na poziciji golmana i bio najbolji golman na turniru. Pucali su mi penale i skoro sve sam obranio. Za ekipu Udruge Rijeka 21 proglašen sam kapetanom momčadi. Osvojili smo zlatni pehar i medalje. Na završetku turnira, naša najbolja šefica Amira vozila nas je u kamp Amarin u Rovinju gdje smo bili smješteni.. Imali smo prekrasan pogled na more i navečer smo išli šetati dok je sunce zalazilo. U nedjelju smo otišli u aquapark Aquacolors u Poreč koji je jedan najljepši i najveći vodeni park u Hrvatskoj. Tamo smo proslavili našu pobjedu.

Goranov blog nastao je u sklopu projekta Zajednica skrbi. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Stajališta izražena na ovoj stranici isključiva su odgovornost Udruge za sindrom Down – Rijeka 21 i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Organizacija aktivnosti sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 494.363,08 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 74.154,46 kn i iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 420.208,62 kn.

Search
Close this search box.