Nogomet

Od svoje 7. godine obožavam taj nogomet. To sam oduvijek volio. Volio sam se družiti sa svojim prijateljima koji su igrali nogomet. U Banja Luci smo igrali svake nedjelje kraj moje kuće, a zatim i u klubu. Išao sam na svaku utakmicu kada su igrali i već me tada počeo privlačiti nogomet. Nikad neću zaboraviti svoje prve korake kad sam počeo igrati. Moji prijatelji jako su me voljeli i pazili i družili su se sa mnom. Ostalo mi je u lijepom sjećanju moje djetinjstvo.

Kad sam imao punih 16 godina počeo sam igrati u klubu NK Borac iz Banja Luke. Tamo sam bio jako dugo kao vrlo dobar igrač na poziciji napadača. Bio sam precizan i brz . Često sam s ekipom išao na razne turnire i dobio sam puno medalja i pehara osvojenih zajedno s mojim suigračima iz kluba.

Goranov blog nastao je u sklopu projekta Zajednica skrbi. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Stajališta izražena na ovoj stranici isključiva su odgovornost Udruge za sindrom Down – Rijeka 21 i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Organizacija aktivnosti sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 494.363,08 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 74.154,46 kn i iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 420.208,62 kn.

Search
Close this search box.