Close

Svakog utorka od 18-20h u prostorima Udruge održavaju se likovne radionice za članove, volontere i sve zainteresirane. Pozivamo vas da nam se pridružite u ugodnom druženju, čavrljaju i kreativnom radu, a sve uz puno smijeha i zadovoljstva.  Najviše nas veseli kad se guramo za stolovima jer manjka mjesta, pa dođite, popunite praznine i gurajte se laktovima, nježno! i pazite da ne prolijete boju. Čekamo vas!

Svakog petka od 18-19:30h organizirana je grupna terapija za roditelje osoba s Down sindromom po stručnim vodstvom psihijatra. Svi zainteresirani članovi obitelji osoba s Downom mogu se pridružiti na razgovoru i terapiji. Dobrodošli!

U 2015. otpočinjemo disco večeri svakog 21. u mjesecu u 18h. Za sve članove, volontere i prijatelje i one koji to žele postati, uz grickalice, kolače, muziku pridružite nam se na druženju i plesu ispod šarenila disco kugle. Tog dana u mjesecu slavimo sretni broj 21. stoga navratite na naš disco party i zabavite se s nama.

Udruga periodično organizira razne aktivnosti izvan našeg toplog kutka na adresi Mire Raduna Ban 14. U suradnji s HNK Ivana pl. Zajca organiziramo grupne odlaske na predstave prikladne za djecu besplatno ili po pristupačnim cijenema. Također i posjete Gradskom kazalištu lutaka, muzejima, odlaske u kino ili naprosto u prirodu i na izlete.

Sve potrebne informacije u svezi s učlanjenjem, kao i ostale informacije o Udruzi možete dobiti na mobitel  098 442 089 ili možete poslati upit elektroničkom poštom klikom na kontakte.

POSTANI ČLAN ILI VOLONTER